Introkursus, Foredrag, Opvisning

Introkursus, foredrag og opvisning henvender sig til alle, der ønsker indsigt i hvad Holistisk Hestekundskab er - privat personer, rideskoler, rideklubber, organisationer m.m.
Introkurset vil du få en sjov og lærerig introduktion til, hvad Holistisk Hestekundskab er. Du vil gennem en demonstation opleve, hvor fantastisk og unikt et forhold, der kan være mellem hest og menneske ved brug af Holistisk Hestekundskab. Du vil blive præsenteret for nogle af de grundlæggende teknikker og du vil selv få mulighed for, at stå med en hest i hænderne og afprøve nogle af de ting, du har oplevet.
Med Foredrag vil du få et dybere teoretisk overblik over hvad Holistisk Hestekundskab står for. Du vil få et overordnet indblik i og kendskab til hvordan man ved brug af Holistisk Hestekundskab kan vende problemer til sjove lege.
Med Opvisning vil du kunne opleve elever i Holistisk Hestekundskab, der på forskelligt niveau arbejder og leger med deres heste. Du vil kunne se hvordan man starter, og hvilke imponerende resultater der kan komme ud af undervisning i Holisitsk Hestekundskab.
Introkursus, foredrag og opvisning afholdes både på Ryttergaardens HorseManShipCenter og udenbys. Kontakt Ryttergaardens HorseManShipCenter, hvis du ønsker at arrangere et af ovenstående arrangementer hos dig.
 
Forudsætning for deltagelse: Ingen
Varighed: 2-3 timer
Alderstrin: Alle
Antal deltagere: Introkursus: Max: 20 deltagere pr. hold
                               Foredrag:     Ubegrænset
                               Opvisning:   Ubegrænset
Priser: Efter aftale afhængig af antal deltagere. 
 

Ryttergaardens HorseManShipCenter

Holistisk HesteKundSkab og Personlig Udvikling

 
Ryttergaardens HorseManShipCenter v/ Susanne Berg | Sletterhøjvej 9 Nakke, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: 30 25 96 01