Part og opstaldning

Part:
 
Part og opstaldningPå Ryttergaardens HorseManShipCenter er der mulighed for at få part på en af gårdens heste. Der tilbydes minipart (1 dag om ugen),  kvartpart (2 dage om ugen), halvpart (3 dage om ugen) og helpart (6 dage om ugen).
At have part på en hest er lidt ligesom at have sin egen hest. Man må træne og ride på bane og i terrænnet de dage man har part, og man skal selv passe hesten de dage. Part kræver at man modtager undervisning på gården enten i form af enetimer, holdundervisning eller kurser.
 
Priser:
Minipart: kr. 650,- pr. måned
(1 dag om ugen)
 
Kvartpart: kr.  850,- pr. måned
(2 dage om ugen)
 
Halvpart:  kr.  1.200,- pr. måned
(3 dage om ugen)
 
Helpart:   kr. 2.400,- pr. måned
(6 dage om ugen) 
 
Priserne er excl. undervisning
Enkeltdags-part koster 250 kr. pr. dag. 
 
Opstaldning:
 
Ryttergaardnes HorseManShipCenter tilbyder naturlig opstaldning af både heste Opstaldningog ponyer. Du skal naturligvis gå ind for Holistisk Hestekundskab for at have din hest hos os. Alle vores heste går i løsdrift på store folde. De fodres med stråfoder af høj kvalitet i slowfeeding net og har fri adgang til et fulddækkende vitamin- og mineraltilskud. Langt de fleste heste behøver ikke at fodres derudover. Du får ret til at bruge vores faciliteter: Ridebane med lys, roundpen, sadel- og foderrum, rytterstue, toilet og et fantastisk rideterræn direkte til strand, skov og ridestier.
 
Priser:
Pony kat. III: kr. 2.800,-
Pony kat. II:  kr. 2.900,-
Pony kat. I:   kr. 3.000,-
Hest op til 160 cm i stang: kr. 3.200,-
Hest over 160 cm i stang:  kr. 3.500,-
 
Priserne er incl. døgnfold m. løsdrift, kvalitetsstråfoder (hø+halm), fulddækkende vitamin/mineral-tilskud samt brug af faciliteter.
Specialfodder er ikke inkluderet i prisen.
Hesten skal være dækkenfri, ellers skal der indgås en særaftale.
 
Betingelser:
Hesten skal ved opstaldningens start være vaccineret, fri for smitsomme sygdomme og nyligt undersøgt for orm. Hesten skal desuden være ansvarsforsikret. Smed og dyrlæge (incl. to ormetjek årligt) er for egen regning.
Hesteejere hjælper til med pasning af hestene, mugning af folde m.m. Man rydder op efter sig og hjælper med at holde orden.
 
Betaling:
Opstaldning og part betales forud senest d. 3. i hver måned.
Bankoplysninger:
Danske Bank: Reg. nr.: 3565, Konto nr.: 3565103245
Opsigelse kan ske med 1 måneds varsel til den første i hver måned.

Ryttergaardens HorseManShipCenter

Holistisk HesteKundSkab og Personlig Udvikling

 
Ryttergaardens HorseManShipCenter v/ Susanne Berg | Sletterhøjvej 9 Nakke, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: 30 25 96 01